S.V. Concordia Wehl

S.V. Concordia Wehl is een Sportclub gelegen aan Doesburgseweg 20 in Wehl.

Meer informatie over S.V. Concordia Wehl in Wehl

Zoveel mensen zijn geraakt door het overlijden van Bennie en dat heeft Concordia diep ontroerd. Op zaterdag 21 oktober 2023 organiseert de voetbalvereniging het Talent Kinderopvang herfsttoernooi. Ook zijn de techniektrainingen voor alle JO8, JO9 en JO10 teams weer begonnen. Daarnaast is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen van Concordia-W 1 van start gegaan. Er zijn geen afgelastingen en op de website is een uitgebreid overzicht te vinden van de uitslagen en het programma. Verder worden er 5 gouden tips gegeven voor gedrag langs de lijn, zoals plezier voor presteren en moedig alle kinderen aan. Het contact met Concordia kan worden opgenomen via telefoonnummer 0314 - 68 17 98 of via e-mail info@concordia-wehl.nl.

Wil je weten wat S.V. Concordia Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S.V. Concordia Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S.V. Concordia Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.V. Concordia Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar S.V. Concordia Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S.V. Concordia Wehl

Bezoekers bekeken ook