SaamBouw BV

SaamBouw BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Kryptonstraat 18 in Wehl.

Meer informatie over SaamBouw BV in Wehl

SaamBouw bv in Wehl is een professioneel bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in aanbouw, renovatie en nieuwbouw van woningen, bedrijfspanden en winkels. Ze werken voor gerenommeerde (onder)aannemers en voeren projecten uit in heel Nederland. Ze zijn met name sterk in gevelbeplating, stelwerk en retailbouw. Het bedrijf heeft verschillende zakelijke gegevens, waaronder een IBAN-nummer bij de Rabobank, een G-rekening, een BTW-nummer en een KvK-nummer. Ook hebben ze verschillende certificaten, waaronder een VCA-certificaat en een Goodwill oorkonde. SaamBouw B.V is gevestigd aan de Kryptonstraat 18 in Wehl en is te bereiken via telefoonnummer +31 314 - 82 03 69 of via e-mail info@saambouw.nl.

Wil je weten wat SaamBouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SaamBouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SaamBouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SaamBouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar SaamBouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SaamBouw BV

Bezoekers bekeken ook