Sandra Krus huid- & voetverzorging

Sandra Krus huid- & voetverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan Steengrachtstraat 5 in Wehl.

Meer informatie over Sandra Krus huid- & voetverzorging in Wehl

Sandra Krus biedt biologische huidverzorging en ontspanning in één. Ze is al sinds 1991 werkzaam als schoonheidsspecialiste, pedicure en reflextherapeute. In haar praktijk maakt ze uitsluitend gebruik van cosmetische producten van het familiebedrijf Rosel Heim, die gebaseerd zijn op kennis van natuurgeneeskundigen, chemici en cosmeticamakers. Deze producten bevatten huididentieke werkstoffen en zijn verwerkt in een biologische basis. Er worden geen dierproeven toegepast. Het doel is om bewuster om te gaan met schoonheid en een gezonde, stralende huid te behouden. Daarnaast biedt Sandra Krus ook behandelingen aan op het gebied van make-up, huidverzorging, voetverzorging en reflextherapie. Ze is te bereiken voor het maken van een afspraak op haar adres Steengrachtstraat 5, 7031 BS Wehl of telefonisch via 0314-681941.

Wil je weten wat Sandra Krus huid- & voetverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sandra Krus huid- & voetverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sandra Krus huid- & voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sandra Krus huid- & voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Sandra Krus huid- & voetverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sandra Krus huid- & voetverzorging

Bezoekers bekeken ook