Slagerij A. Derksen

Slagerij A. Derksen is een Slagerij gelegen aan Keppelseweg 9 in Wehl.

Meer informatie over Slagerij A. Derksen in Wehl

Slagerij Derksen is een volledig ambachtelijke slagerij in Wehl. Ze kopen hun vrouwelijke runderen en varkens rechtstreeks bij de boer en hebben volledige controle over het vlees. Hierdoor kunnen ze een hoogwaardig kwalitatief product leveren. Recentelijk heeft Angelo Derksen meegedaan aan de grootste rookworstwedstrijd van Nederland en heeft meteen gewonnen. Sindsdien is er veel gebeurd in de zaak en is Slagerij Derksen een begrip geworden in Wehl en omstreken. Ze zijn gevestigd aan de Keppelseweg 9 en zijn al sinds 1988 actief. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van aanbiedingen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag 8.30-12.30 en 13.30-18.00, op vrijdag 8.00-12.30 en 13.30-19.00, en op zaterdag 8.00-14.00.

Wil je weten wat Slagerij A. Derksen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij A. Derksen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij A. Derksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij A. Derksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Slagerij A. Derksen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij A. Derksen

Bezoekers bekeken ook