Snackbar 't Spaontje

Snackbar 't Spaontje is een Snackbar gelegen aan Grotestraat 3 in Wehl.

Meer informatie over Snackbar 't Spaontje in Wehl

Cafetaria 't Spaontje heeft een uitgebreide menukaart met verschillende categorieën zoals maandspecials, frites, snacks, burgers, broodjes, salades, menu's, kinderboxen, ijs, milkshakes, Ben & Jerry's, drankjes en sauzen. De maandspecials zijn onder andere spareribs in een normaal of groot menu met friet en rauwkostsalade. Er zijn diverse soorten frites, snacks zoals kroketten, frikandellen en bitterballen, en verschillende soorten burgers en broodjes. Ook zijn er verschillende menu's met onder andere schnitzel, kip, spareribs en pulled pork. Voor kinderen zijn er speciale kinderboxen met een frikandel, kroket of kipnuggets. Er is een ruime keuze aan ijs, milkshakes en drankjes. In het winkelmandje kunnen producten worden toegevoegd.

Wil je weten wat Snackbar 't Spaontje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar 't Spaontje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar 't Spaontje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar 't Spaontje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Snackbar 't Spaontje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar ’t Spaontje

Bezoekers bekeken ook