St. Martinus kerk

St. Martinus kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kerkplein 1 in Wehl.

Meer informatie over St. Martinus kerk in Wehl

De tekst gaat over de verschillende contactgegevens en activiteiten van de Parochie H. Gabriël en de Geloofskern St. Martinus te Wehl. Ze bieden een telefoonnummer en e-mailadres voor contact, evenals openingstijden voor het secretariaat en een telefoonwacht. Er is ook een kerkhofbeheerder en een webredactie die bereikbaar zijn via e-mail. Daarnaast worden er verschillende evenementen genoemd, zoals eucharistievieringen, gebedsvieringen, de Gelderse bedevaart op 22 oktober 2023 en de jongerendag op 4 november 2023. Helaas is de kapellentocht van 1 oktober 2023 geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen. De Parochie H. Gabriël bestaat uit 11 geloofskernen in verschillende gemeenten en staat open voor iedereen.

Wil je weten wat St. Martinus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Martinus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Martinus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Martinus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar St. Martinus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Martinus kerk

Bezoekers bekeken ook