Ten Brundel Sofa`s & More

Ten Brundel Sofa`s & More is een Woonwinkel gelegen aan Catharinastraat 8 in Wehl.

Meer informatie over Ten Brundel Sofa`s & More in Wehl

Bij Ten Brundel Sofa's and More kun je de ultieme woonbeleving ervaren. Bij binnenkomst voelt het alsof je een huiskamer binnenstapt en krijg je alle ruimte om je te oriënteren. De meubels kunnen worden aangepast aan je persoonlijke wensen en met verschillende meubelstoffen en leder krijg je een prachtig meubel met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast biedt Ten Brundel Wonen aanvullende woonideeën, zoals vloeren en raamdecoratie, waardoor de meubels nog beter tot hun recht komen. Ten Brundel staat achter de speerpunten van UrbanSofa, namelijk vakmanschap, kwaliteit en duurzame productie. De meubels worden met echt vakmanschap gemaakt en zijn het resultaat van generaties lang doorgegeven kennis. In de showroom van Ten Brundel Sofa's and More vind je alle modellen van UrbanSofa en ook een uitgebreide collectie tafels en dressoirs. Door scherpe inkoop en een efficiënt productieproces kunnen zij zeer concurrerende prijzen bieden. Dus ben je op zoek naar een nieuwe bank of tafel, breng dan een bezoek aan de showroom van Ten Brundel Sofa's and More.

Wil je weten wat Ten Brundel Sofa`s & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ten Brundel Sofa`s & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ten Brundel Sofa`s & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ten Brundel Sofa`s & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Ten Brundel Sofa`s & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ten Brundel Sofa`s & More

Bezoekers bekeken ook