Trendix Kapsalon en Wellnessmassage

Trendix Kapsalon en Wellnessmassage is een Kapper gelegen aan Dennendreef 25 in Wehl.

Meer informatie over Trendix Kapsalon en Wellnessmassage in Wehl

Trendix is een moderne kapsalon voor dames, heren en kinderen. Ze werken met natuurlijke haarproducten en zorgen ervoor dat rust en de wensen van de klant centraal staan. Voorafgaand aan de behandeling is er een adviesgesprek waarin de klant zijn wensen kan aangeven. Ze geven ook professioneel (kleur)advies en kijken naar de conditie van het haar en de vorm van het gezicht. Naast kapsels bieden ze ook heerlijke massages aan, waaronder klassieke wellness ontspanningsmassages, hotstone massages, Indiase hoofdmassages, aroma therapie en TREATMENTS® behandelingen. Deze behandelingen nemen je mee terug in de tijd en zijn gebaseerd op oude rituelen en gebruiken van Ceylon, Bhutan, Japan en Salar de Uyuni. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoge kwaliteit en vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website of telefonisch.

Wil je weten wat Trendix Kapsalon en Wellnessmassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trendix Kapsalon en Wellnessmassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trendix Kapsalon en Wellnessmassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trendix Kapsalon en Wellnessmassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Trendix Kapsalon en Wellnessmassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trendix Kapsalon en Wellnessmassage

Bezoekers bekeken ook