Van Aken Installaties

Van Aken Installaties is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Radonstraat 8 in Wehl.

Meer informatie over Van Aken Installaties in Wehl

Van Aken Installaties BV is een betrouwbaar installatiebedrijf in Doetinchem en omstreken. Het bedrijf is in 2015 overgenomen door een ander bedrijf, maar sinds eind 2020 zijn ze weer zelfstandig actief onder hun eigen naam. Ze hebben een ervaren team van vijf vakmensen die zich bezighouden met verschillende werkzaamheden, zoals sanitair, verwarming, CV-ketels, elektra, loodgieterswerk en service en onderhoud. Op hun website kun je meer informatie vinden over het bedrijf. Daarnaast hebben ze ook nieuws en een brochure met informatie over onder andere een subsidie voor hybride warmtepompen, een cashback actie van Nefit Bosch en de draadloze bedieningsgemak van de Remeha eTwist. Je kunt bij hen terecht voor snel informatie of het aanvragen van een offerte. De openingstijden en contactgegevens zijn ook te vinden op hun website.

Wil je weten wat Van Aken Installaties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Aken Installaties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Aken Installaties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Aken Installaties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Van Aken Installaties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Aken Installaties

Bezoekers bekeken ook