Wehls Cross Event

Wehls Cross Event is een Sportschool gelegen aan in Wehl.

Meer informatie over Wehls Cross Event in Wehl

Het Wehls Cross Event vindt plaats op 25, 26 en 27 augustus en belooft een weekend vol motorcrosswedstrijden en activiteiten te worden. De organisatie wil zowel jong als oud een plezierig weekend bezorgen. Op 26 augustus is er een feestavond met optreden van "De Zingende Barmannen" waarvoor tickets verkrijgbaar zijn voor €11. Er is ook nieuws te melden, zo komen de klassen 50/65/85cc te vervallen op zaterdag en is de inschrijving voor de crosswedstrijden geopend. Verder worden er verschillende hoofdsponsors genoemd. Via de website en sociale media kan men op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom het evenement. Het Wehls Cross Event vindt plaats in Nieuw-Wehl, en de contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Wehls Cross Event verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wehls Cross Event of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wehls Cross Event? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wehls Cross Event het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Wehls Cross Event reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wehls Cross Event

Bezoekers bekeken ook