Wehlse Bijenkorf

Wehlse Bijenkorf is een Meubelwinkel gelegen aan Nijverheidsweg 10 in Wehl.

Meer informatie over Wehlse Bijenkorf in Wehl

In deze tekst wordt vermeld dat de meubelzaak op zondag geopend is. Ze hebben een breed assortiment aan meubels, waaronder banken, kasten, salontafels en verlichting. Ze verkopen ook verschillende bekende merken. Daarnaast bieden ze actuele inspiratie en advies. De winkel bezorgt meubels door heel Nederland, met name in Gelderland en omliggende plaatsen zoals Wehl, Zutphen, Arnhem en Nijmegen. Ze hebben ook een eigen team van vakmensen die onder andere gietvloeren, zonwering, gordijnen en pvc visgraat kunnen plaatsen. De meubelzaak staat bekend om de beste prijs en biedt interieuradvies in Doetinchem. Ze zijn tevens dealer en verkooppunt van verschillende merken, waaronder Cartel living, Design on Stock, B&B Italia, Leolux en Linteloo.

Wil je weten wat Wehlse Bijenkorf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wehlse Bijenkorf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wehlse Bijenkorf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wehlse Bijenkorf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Wehlse Bijenkorf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wehlse Bijenkorf

Bezoekers bekeken ook