kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor aanleggen van middenspanningskabels in het beperkingengebied van DR48 en 49 en de Wijnbergse Loopgraaf als onderdeel van het MS-net Wehl-Doetinchem, ter plaatse van Liemersweg in Doetinchem.

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor aanleggen van middenspanningskabels in het beperkingengebied van DR48 en 49 en de Wijnbergse Loopgraaf als onderdeel van het MS-net Wehl-Doetinchem, ter plaatse van Liemersweg in Doetinchem..

Meer informatie over deze bekendmaking:

De aanvraag is ontvangen op en geregistreerd onder zaaknummer DSO2024051601489.ProcedureDeze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het waterschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt.InformatieVoor nadere informatie kunt u een mail sturen naar vergunningen@wrij.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van de unit Vergunningen, telefoon 0314-369 369.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 23-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. wsb-2024-10045

Gerelateerde berichten