Zit en Relax

Zit en Relax is een Meubelwinkel gelegen aan Catharinastraat 4 in Wehl.

Meer informatie over Zit en Relax in Wehl

In deze tekst wordt gesproken over moderne relaxstoelen en het belang van gezond zitten. Er worden verschillende soorten relaxstoelen genoemd, zoals relaxfauteuils, banken en sta-op stoelen. Ook wordt er maatwerk aangeboden. Verder wordt er vermeld dat je je kunt inschrijven voor een nieuwsbrief om updates te ontvangen vanuit je relaxstoel. Er worden verschillende merken genoemd en er is ook een sectie met actuele informatie en inspiratie. Er is een sitemap beschikbaar en er wordt informatie gegeven over de bezorging. Ten slotte wordt vermeld dat de relaxstoelen in verschillende plaatsen in Nederland worden bezorgd en dat de winkel gespecialiseerd is in gezond zitten.

Wil je weten wat Zit en Relax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zit en Relax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zit en Relax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zit en Relax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Zit en Relax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zit en Relax

Bezoekers bekeken ook